tisdag 28 september 2010

Recession - Progression (2)

Rättegången har nu börjat "på riktigt" med åklagarens sakframställan. Håkan Roswall är sitt samma gamla jag och pratar på i samma ton om saker han inte har en aning om hur de fungerar egentligen. De flesta har ju redan hört exemplen från förra omgången. 
"Jag vill inte vara otrevlig mot Classe Rosvall, men han kan inte visa en powerpointpresentation men tycker #spectrial är "okomplicerat"." - Peter Sunde, Twitter
Man ska inte vara dum, men fanns det verkligen inte en enda åklagare ledig när man började förbereda spectrial som skulle ha haft bättre koll? Eller kanske alla som visste vad det handlar om tackade nej till målet eftersom de trodde att ingen är så dum att de avkunnar en fällande dom i detta mål ;)

Ojdå, där kom en groda som fick åklagaren att vakna lite mer. Han tabbade sig när han skulle säga Sunde Kolmisoppis namn. Annars är detta en av de bättre sömnmediciner jag hört på länge, kan inte sluta gäspa nu, så man får väl ursäkta Roswall om han lyckas falla av vagnen själv ibland.

Jag tvivlar starkt på att Roswall kommer med något nytt och revolutionerande, återkommer i såna fall. Nu verkar det mest som om han upprepar alla sina missar från tingsrätten. Han har som exempel sagt att Dreamhack är en samlingsplats för hackerverksamhet, vilket kanske inte är riktigt sant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar